StoryHill

Elämyksiä kaukaa lähelle

Cinema Keuda-talo, Kerava

Seuraava esitysjakso on 29.1.  – 1.2. ja ohjelmistossa nähdään vaikuttava Helene. Näytösaikoja vielä viimeistellään ja tarkempi ohjelmisto julkaistaan pian. Sitä ennen tässä maistiainen Helene -elokuvasta. Tärkeä tiedotus: Cinema Keuda-talon nimissä lähetellään huijausviestejä!

Asiakkaat ovat saaneet houkuttelevia lipputarjouksia tekstiviestillä, joilla kalastellaan luottokorttitietoja.

Cinema Keuda-talo ja Storyhillin markkinointi-viesteissä ei koskaan kysytä luottokortti- tai pankkitietoja.

Huijausviestejä on liikkeellä nyt runsaasti eri leffateattereiden nimissä. Jos saat kyseisen viestin, älä avaa linkkiä tai anna maksutietoja. Asiasta on ilmoitettu viranomaisille. 

Lapset (11v. ja alle), opiskelijat ja eläkeläiset -1 € norm. näytöksistä.   

Lippuja voi varata ennakkoon:      

Kassa aukeaa esityspäivinä 30 min ennen ensimmäistä näytöstä.     Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin toimintaa 2019.     

Tulevat esitysjaksot:                                                            

  • tammi-helmikuun vaihteessa 29.1. – 1.2.

  • helmikuussa 13.2.

  • maaliskuussa 12. – 14.3.

  • huhtikuussa 1.4., 3. – 6.4. sekä 9. – 11.4. 

helmikuussa 13.2.Leffanäytökset esitetään Keuda-talossa, Kerava-salissa, aivan Keravan ydinkeskustassa. Sali muuntautuu pop up -elokuvateatteriksi, jossa nähdään uusia ja odotettuja kotimaisia ensi-iltoja uusimmalla elokuvateatteritason tekniikalla. 

Leffaan on helppo tulla, sillä Keuda-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Matkaa rautatie- ja linja-autoasemalle on 200 m ja talosta löytyy hyvin paikoitustilaa. Keuda-talo, Kerava-sali, Keskikatu 3 a, Paasikiven aukio, 04200 Kerava.