Cinema Nikkilä, Sipoo

Tilaa uutiskirje! 

Pysy ajantasalla tulevista esitysjaksoista ja tilaa uutiskirje. Uutiskirjeessä saat näppärästi tiedon tulevista esitysaikatauluista ja ohjelmistosta sekä uusista elokuvista. Tilaa maksuton uutiskirje syöttämällä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.  

Seuraava esitysjakso on 7. – 10.12. Topelissalissa. 

Merkkaa joulukuun leffapäivät jo kalenteriin, 7. - 10.12. nautimme Topeliussalissa jälleen monipuolisista elämyksistä. Ohjelmistoa suunnitellaan parhaillaan ja lähempänä esitysjaksoa pääsemme julkaisemaan sen. 


Näytökset 7. - 10.12 järjestetään vastaremontoidussa Topeliussalissa.   Syksyn 2023 esitysjaksot: 

  • Marraskuu: 3. - 5.11. 
  • Joulukuu: 7. – 10.12. ja 28. – 30.12.
  • Muutokset esitysjaksojen ajankohtiin ovat mahdollisia.   

 Cinema Nikkilä panostaa turvalliseen elokuvissakäyntiin

Nikkilässä noudatetaan turvallisuustoimia asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden ja viihtyvyyden varmistamiseksi. Elokuvalippuja ostaessa noudatetaan turvaetäisyyksiä ja tarjolla on käsien desinfiointiainetta. Tilojen ja salien puhtaudesta huolehditaan korostetusti ja kosketuspintoja puhdistetaan säännöllisesti.

 Lippuvaraukset ja maksutavat

Lastenliput (11v. ja alle), eläkeläis- ja opiskelija-alennus – 1 € norm. näytöksistä. Kassa aukeaa 15 min ennen ensimmäistä näytöstä.

Liput voi varata etukäteen :

  • s-posti: info@storyhill.fi
  • Facebook-viestillä www.facebook.com/cinemanikkila
  • tekstiviestillä ja puhelimitse numerosta: 0400 465 835

Liput maksetaan paikan päältä. Maksuvälineinä  käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit. Kulttuuriseteleistä vastaanotetaan Smartumin setelit, saldokortti sekä mobiilisovellut, Edenredin Virikesetelit ja -kortti, RJ-Kuntoiluseteli Oy:n Tyky-Kuntosetelit, ePassin mobiilisovellus sekä Eazybreak mobiilipalvelu.   

Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin toimintaa.   

Lahjakortit 

Meillä on myynnissä myös lahjakortteja. Niitä voi ostaa paikan päältä esitysjaksojen aikana. 

Lisäksi sisarteatterimme Cine Mäntsälän verkkosivuilta voi ostaa sarja- ja lahjalippuja, jotka käyvät myös Cinema Nikkilän näytöksiin. Lippuostoksille pääset tästä linkistä.  

 Esityspaikka

Cinema Nikkilän elokuvanäytökset järjestetään Sipoon pääkirjaston Topeliussalissa osoitteessa Pohjoinen Koulutie 2, 04130 Sipoo. 

Cinema Nikkilän valkokankaalla nähdään odotettuja ensi-iltoja uusimmalla elokuvateatteritason tekniikalla. Lisäksi esityspäivinä tarjolla on maistuvia leffaherkkuja.

Kysy myös lippuja isommille ryhmille!

 Saavuttavuus

Cinema Nikkilässä on otettu saavutettavuus huomioon. Topeliussaliin on esteetön kulku, ja salissa on 2 pyörätuolipaikkaa. Topeliussalin yhteydessä on esteetön wc. 

Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin toimintaa.